Ариjа (група)

Iz Medžuviki, svobodnoj enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Туты краткы чланок јест в зачетку.

Можете помогти Меджувикију увеличењем чланка. (марец 2023)

«Ариjа» в 2013 году

«Арија» (рус.: Ария) jест совєтска и росијска хеви-метал-група. Jест jедна из најуспєшнєјших росиjскых рок-груп.

Велика чест текстов групы jе написана Маргаритоjу Пушкиноjу, а музикы — Виталиjем Дубининым и основатељем групы Владимиром Холстининым.

Дискографиjа

  • 1985 — Обсесија величја (рус.: Мания величия)
  • 1986 — С кым ты јеси? (рус.: С кем ты?)
  • 1987 — Херој асфалта (рус.: Герой асфальта)
  • 1989 — Игра с огњем (рус.: Игра с огнем)
  • 1991 — Кров за кров (рус.: Кровь за кровь)
  • 1995 — Ноч је кратша дња (рус.: Ночь короче дня)
  • 1998 — Генератор зла (рус.: Генератор зла)
  • 2001 — Химера (рус.: Химера)
  • 2003 — Крешченје огњем (рус.: Крещение огнём)
  • 2006 — Армагедон (рус.: Армагеддон)
  • 2011 — Феникс (рус.: Феникс)
  • 2013 — Во все врємена (рус.: Во все времена)
  • 2018 — Проклетје мореј (рус.: Проклятье морей)

Група «Ариjа» записала в 2001 року саундтрек/звукову драгу за компjутерну игру «Даљнобоjшчики 2», кторы потом был изданы како оддєлны албум.[1]

Източникы

  1. "Arija, Albumy, Daljnobojščiki 2". Bylo arhivovano iz iztočnika 26 novembra 2022.

Внєшње линкы